Vraag Categorie: Aanvragen en aanbiedingen

Wat gebeurt er na gunning?

Na gunning wordt de opdracht in de digitale omgeving van de Inhuurdesk ingevoerd. U dient de opdracht online te accepteren en eventuele vereiste documenten te uploaden en/of voorwaarden te accepteren. Na acceptatie kunt u opdrachturen registreren. Dat gebeurt in de digitale omgeving van de Inhuurdesk. De opdrachtgever dient de uren te accorderen voor de facturatie…. Lees meer »

Waarom wijkt het logo links op de website af van de opdrachtgever in de aanvraag/opdracht/urenstaat?

Elke opdrachtgever van Staffing Management Services B.V. heeft zijn eigen ‘branding’ (logo en kleuren) in het systeem. Deze branding wordt bepaald door de url waarmee wordt ingelogd. Als er bijvoorbeeld via de inhuurdesk van UMC wordt ingelogd (http://www.inhuurdeskumcutrecht.nl/) dan geeft het systeem de gebruiker het logo van deze opdrachtgever weer, maar worden wel alle aanvragen… Lees meer »

Is mijn kandidaat een ZZP’er of inhuurmedewerker?

  Zodra een ZZP’er door een leverancier wordt aangeboden in het systeem is de kandidaat geen ZZP’er meer. Dit is alleen het geval wanneer de kandidaat zichzelf aanbiedt zonder tussenkomst van een leverancier. Dit is noodzakelijk voor de facturatie, deze is bestemd voor de leverancier en niet voor de ZZP’er.         Leverancier:… Lees meer »

Is er een indicatie voor het tarief?

Het tarief dient marktconform te zijn en dient leverancier of ZZP’er dus op basis van eigen markt- en concurrentiekennis zelf in te schatten wat een reëel tarief is gebaseerd op de ‘’waarde’’ van de kandidaat.

Ik krijg een aanvraag binnen via de mail (no-reply), vervolgens klik ik op de link en dan zie ik niets?

Zorg dat u met de juiste inloggegevens bent ingelogd (gebruikersprofiel ‘’consultant’’). Als u Internet Explorer gebruikt probeer het dan met Chrome. Lukt het nog steeds niet om bij de juiste aanvraag te komen? Log dan in via inhuurdesk.nl en zoek in het systeem de betreffende aanvraag op. In de mailnotificatie staat het aanvraagnummer waar u… Lees meer »