Vraag Categorie: Dynamisch Aankoop Systeem

Ik heb mij ingeschreven voor het dynamisch aankoopsysteem van een opdrachtgever, maar heb nog geen toegang tot aanvragen, waarop ik wil aanbieden.

Wanneer je je hebt ingeschreven voor een dynamisch aankoopsysteem wordt deze inschrijving beoordeeld door de inhuurdesk. Na beoordeling ontvang je bericht of jouw verzoek tot deelname is toegelaten of afgewezen. De vastgestelde termijn waarbinnen de inschrijving moet zijn beoordeeld bedraagt maximaal 10 werkdagen. Wij streven er echter naar om nieuwe inschrijving zo snel mogelijk af… Lees meer »

Wat is Dastehuur?

Staffing MS heeft voor haar aanbestedingsplichtige relaties het portaal www.dastehuur.nl ingericht. De instellingsfase voor dit DAS is reeds doorlopen. Op dit DAS zijn reeds vele leveranciers aangesloten. Zo kan een opdrachtgever, bij wijze van een pilot, direct ervaren hoe het is om met een DAS te werken, zonder dat hier uitgebreid onderzoek en investeringen aan… Lees meer »

Hoe kom ik aanmerking voor een DAS uitvraag?

Iedere leverancier en ZZP-er komt in aanmerking voor een DAS aanvraag! In deze video wordt u uitgelegd hoe u zich kunt aanmelden op een DAS binnen de Inhuurdesk. Bent u nog niet ingeschreven op de Inhuurdesk? Kijk dan eerst naar deze video waarin wordt uitgelegd hoe u zich kunt aanmelden op de Inhuurdesk. Hierna kunt… Lees meer »

Wat betekent DAS?

DAS Dynamisch Aankoopsysteem, een eenvoudige aanbestedingsprocedure in Nederland, die veel wordt gebruikt voor externe inhuur. Heet ook wel inhuur-marktplaats of inhuurdesk. Belangrijkste wijziging in de aanbestedingswet per 1 juli 2016 is dat voor het inhuren van personeel boven de drempelwaarde een volledige Europese procedure moet worden gevolgd. Wil men als aanbestedende dienst het lokale MKB… Lees meer »

Wat betekent het DAS voor de inhuur van personeel?

Belangrijkste wijziging in de aanbestedingswet per 1 juli 2016 is dat voor het inhuren van personeel boven de drempelwaarde een volledige Europese procedure moet worden gevolgd. Wil men als aanbestedende dienst het lokale MKB een eerlijke kans geven op opdrachten, blijft er feitelijk nog maar een serieus alternatief over; het instellen van een Dynamisch Aankoop… Lees meer »