Vraag Categorie: Inhuurdesk

Procedure aanvraag tot en met gunning

Vragen stellen: De deadline voor het stellen van vragen kunt u terugvinden in de planning van de opdracht. Vragen met betrekking tot deze aanvraag kunt u alleen stellen via de button in deze aanvraag. In het kader van de Aanbestedingswet verzoeken wij u nadrukkelijk geen telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de… Lees meer »

Klachtenprocedure

Een klacht? Staffing MS ondersteunt diverse organisaties bij de inhuur van flexibele arbeid. Hierbij worden jaarlijks zo’n 2000 interimmers over het platform van Staffing MS ingehuurd. De medewerkers van Staffing MS doen dit met kennis van zaken, vol enthousiasme en volgens afspraak met de opdrachtgever. Een goede dienstverlening staat voorop en streeft Staffing MS naar… Lees meer »

Hoe werkt de inhuurdesk?

Met onze digitale Inhuurdesk bieden wij zelfstandige professionals en leveranciers de mogelijkheid mee te dingen naar tijdelijke inhuuropdrachten. Zelfstandige professionals en leveranciers kunnen zich eenvoudig inschrijven en reageren op aanvragen. U ontvangt automatisch per e-mail nieuwe opdrachten. Schrijf u nu alvast in zodat u direct kunt reageren op de aanvragen. Tijdens het uitvoeren van de… Lees meer »

Inschrijven leverancier

Wilt u zich als leverancier of ZZP’er registreren op de Inhuurdesk? Dat kan! In deze video wordt u uitgelegd hoe u dit kunt doen: