Vraag Categorie: Instructievideos

Hoe kom ik aanmerking voor een DAS uitvraag?

Iedere leverancier en ZZP-er komt in aanmerking voor een DAS aanvraag! In deze video wordt u uitgelegd hoe u zich kunt aanmelden op een DAS binnen de Inhuurdesk. Bent u nog niet ingeschreven op de Inhuurdesk? Kijk dan eerst naar deze video waarin wordt uitgelegd hoe u zich kunt aanmelden op de Inhuurdesk. Hierna kunt… Lees meer »

Hoe moet ik een urenstaat aanmaken?

Liever een tekstuele uitleg? Deze vindt u onder de video.   De urenstaten worden elke week automatisch in concept klaar gezet in de Inhuurdesk, maar in sommige gevallen moet de urenstaat nog worden aangemaakt. Dit is het geval als een opdracht later actief wordt en de startdatum in het verleden ligt. Een urenstaat kunt u… Lees meer »

Kan ik een wijziging in een urenstaat opgeven?

Liever een tekstuele uitleg? Deze vindt u onder de video.   Een ingediende urenstaat kan worden aangepast. De aangepaste urenstaat wordt opnieuw ter beoordeling voorgelegd aan uw opdrachtgever. Vanuit de hoofdpagina van de Inhuurdesk gaat u naar “Urenstaten” En in Urenstaten zie u een overzicht van de reeds aanwezige urenstaten. Hierin selecteert u de urenstaat… Lees meer »

Inschrijven leverancier

Wilt u zich als leverancier of ZZP’er registreren op de Inhuurdesk? Dat kan! In deze video wordt u uitgelegd hoe u dit kunt doen: